Суд визнав незаконним арешт майна директора «Трейд Коммодіті»

Сьогодні, 13 листопада, відбулося засідання Солом'янського районного суду м.Києва, на якому слідчий суддя розглянув клопотання сторони захисту про скасування арешту майна засновника і директора компанії «Трейд Коммодити» Вадима Майко.

Незважаючи на те, що посадові особи Компанії завжди були відкриті для органів правопорядку і не один раз пропонували надати всю необхідну інформацію детективам НАБУ, Бюро обрало силовий сценарій розслідування і своїми неправомірними діями добилися арешту майна директора «Трейд Коммодити» Вадима Майко.

Хочемо зазначити, що це клопотання про арешт майна Вадима Майко спочатку не мало під собою належних і достатніх підстав.

В результаті застосованого заходу були порушені його права людини, відбулося обмеження його свобод. Тому захист подав зустрічний клопотання про зняття арешту з мотивів необґрунтованості підозр і арешту майна директора компанії.

Перевіривши доводи клопотання прокурора щодо арешту майна директора «Трейд Коммодити» суд прийшов до висновку про їх неспроможності. Солом'янський районний суд встановив, що арешт був накладений необгрунтовано і прийняв ухвалу про скасування арешту на майно директора і засновника ТОВ «Трейд Коммодити» Вадима Майко. Дане визначення слідчого судді оскарженню не підлягає.

Адреса компанії

пр. Аношкіна 80/1, кв.24,